Stamspolning den 26 augusti

För att undvika stopp och andra problem med avloppen kommer en spolning av alla avloppsstammar att genomföras i kök, badrum och gästtoaletter i vårt hus. Spolfirman kommer hit den 26 augusti och måste då ha tillträde till alla lägenheter. 

Det är viktigt att spolfirman kan komma in i alla lägenheter den här dagen. Är det ingen hemma ska nycklar till lägenheten lämnas till GR Avloppsrensning klockan 07.45 på morgonen. Det går förstås också bra att lämna nyckeln till någon i styrelsen. 

Att göra innan spolningen kan ske

  • Tömma innehållet i skåpet under diskbänk och handfat så att alla avlopp i lägenheten är åtkomliga för att rensas. Även utdragslådor under diskbänk och handfat ska ha monterats bort. 
  • Meddela GR Avloppsrensning om det finns lösa djur i lägenheten eftersom dörren kommer att stå på glänt när spolslangen dras in i lägenheten. Rolf Pettersson nås på telefon 08-7957510 eller rolf@gr.avloppsrensning.nu 

Spolningen startar klockan 8 på morgonen från bottenvåningen och därefter uppåt i huset. Det kommer också att genomföras en kontrollbesiktning för att ta reda på stammarnas nuvarande skick. 

Hör gärna av dig till styrelsen om du har några frågor kring stamspolningen!